Πάγκοι Corian :: Κατασκευές:: Μπάνιο :: Κουζίνα :: Θεσσαλονίκη :: Αθήνα

6 λόγοι για να επιλέξετε Corian®

 

 1. Γοητεία χωρίς κόπο

  Το Corian® είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του επειδή δεν έχει πόρους και οι λεκέδες αντί να απορροφούνται μένουν στην επιφάνεια. Με σωστό καθαρισμό το Corian® συμβάλλει στην καταπολέμηση της μούχλας και των βακτηρίων. Επίσης το Corian® είναι ανθεκτικό στη ζέστη και στις γρατζουνιές.

   
 2. Απόλυτη ενσωμάτωση

  Τα προίόντα Corian® όπως οι νεροχύτες και τα πλαινά ενός πάγκου κουζίνας ενσωματώνονται πλήρως μεταξύ τους δημιουργώντας την εικόνα μίας κοινής επιφάνειας. Με την επιλογή του υλικού Corian® για την κουζίνα σας δέν υπάρχουν σχισμές στον πάγκο για να μαζεύετε η σκόνη και η υγρασία.

   
 3. Φήμη τελειότητας

  Η εταιρία που κατασκευάζει το Corian® εφήυρε της κοινές επιφάνειες 35 χρόνια πρίν, γι'αυτό και βρίσκεται σε μία συνεχή βελτιστοποίηση των προιόντων της. Σύμφωνα με έρευνες το 98 % των ερωτηθέντων που επέλεξαν Corian® για την υλοποίηση της κατασκευής τους είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και δε θα το άλλαζαν με κάποιο άλλο υλικό.

   
 4. Εγγύηση

  Η DuPont™ δίνει εγγύηση 10 ετών για προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις κατοικίες εφόσον έχουν κατασκευαστεί και τοποθετηθεί από εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Η εγγύηση είναι μεταβιβάσιμη ακόμα και όταν το σπίτι πωληθεί.

   
 5. Αντοχή

  Το Corian®  είναι υλικό προοδευτικό και σύνθετο, δημιουργημένο από υλικά ανόργανης και βαφικής ύλης αναμεμειγμένα με ακριλικά πολυμερή. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ δύσκολο κάποιος να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην επιφάνεια του. Λόγω του ότι το χρώμα και η μορφή του διαπερνά την πυκνότητα του το καθιστά εντελώς ανανεώσιμο. Κοψίματα, γρατσουνιές ή αμυχές, αφαιρούνται εύκολα με συνηθισμένα λειαντικά καθαριστικά, σφουγγαράκι Scotch Brite ή λεπτό γυαλόχαρτο. 

   
 6. Φιλικό προς το Περιβάλλον

  Το Corian είναι εξαιρετικά φιλικό στο περιβάλλον. Δεν περιέχει καμία τοξική ουσία και είναι 100% ανακυκλώσιμο. Η εφαρμογή του Corian® περιορίζει την χρήση άλλων υλικών όπως του ξύλου και των μαρμάρων διαφυλάσσοντας τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας.

 

Πάγκοι Corian | Κατασκευή Corian | Θεσσαλονίκη - Αθήνα | Τιμές | Χρώματα

 

Το υλικό Corian® της εταιρείας DuPont είναι η νέα τάση της μόδας. Προέρχεται απο την Αμερική και είναι 100 % υγιεινό και πλήρως παραμετροποιήσιμο. Το Corian® μπορεί να είναι οτιδήποτε θελήσετε εσείς. Κατασκευασμένο να είναι μοντέρνο,λειτουργικό και ανθεκτικό, μπορεί να είναι ένα μπάρ, ένας νεροχύτης, ένας πάγκος, μία επιφάνεια φαγητού. Η επεξεργασία του γίνεται άψογα απο ειδικό τεχνίτη της εταιρείας μας, αρμόδιο αποκλειστικά για τα Corian® υλικά.

Το Corian® δίνει τη δυνατότητα στις κατασκευές να υλοποιηθούν χωρίς την ύπαρξη ενώσεων που είναι ανεπιθύμητες σε απεριόριστα μέτρα πάγκου, καθώς και σε γωνίες  μεταξύ νεροχύτη και πάγκου.

Στα μπάνια δίνει λύσεις για μονοκόματους πάγκους με νεροχύτη χωρίς ενώσεις και χωρίς ανεπιθύμητα αποτελέσματα όπως μούχλα, κράτηση υγρών, κτλ.

 

corian_1 [800x600]
corian_1 [800x600]
corian_2 [800x600]
corian_ekthesi_kouzina4 [800x600]

 

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Corian® :

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΠΑΤΩΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΠΑΓΚΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΧΗΜΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΙΑΤΡΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΛΟΙΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ
 

Ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε έτσι ώστε η σύνθεση με την κουζίνα η το μπάνιο σας , και το αποτέλεσμα να είναι το άκρως επιθυμητό.  

Χρωματολόγιο Corian®

abalone
adobe
antartica
anthracite
aqua
atlantis
aurora
azure
beachglass
beeswax
beigefieldstone
bisque
blackberryice
blackquartz
bluepebble
blueridge
bone
bougainvillea
bronzepatina
burntamber
buttercream
cameowhite
canyon
cargo
caribbean
cobalt
cocoabrown
coffeebean
dawnbeige
dove
dusk
ebonyblack
eclipse
everest
evergreen
festival
flint
fossil
glacierwhite
grapegreen
graphicblue
gravel
grayfieldstone
hot
icewhite
kilimanjaro
lilac
linen
macadam
malachite
mandarin
mardigras
marineblue
matterhorn
medea
mediterranean
midnight
mojave
montblanc
moss
nightsky
nocturne
oceanic
ochre
olive
oyster
peache
pearlgray
pepperivory
pewter
platinum
pompeiired
primrose
pyrenees
raffia
rainforest
ruby
sahara
sand
sandstone
savannah
seagrass
seashell
sequoia
shale
siennabrown
silt
spruce
stonewashed
stormblue
summersky
sun
tarragon
terra
tumbledglass
vanilla
venarowhite
vesuvius
whitecap
whitejasmine
001/100 
start stop bwd fwd

 


Design & Hosting © milky.gr | Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων || All rights reserved.